De lekkerste vlaaien van Limburgia

Verschillende bodems waaronder heerlijke Limburgse bodem, Wenerbodem, Krokantebodem, Kruimel of rastervlaaien. De lekkerste vulling van fruit of chocola. Zo lekker en vers dat je moet oppassen voor je vingers. Bij ons binnen geniet u van een enkel puntje of u neemt een halve of hele vlaai mee naar huis. We hebben niet het hele assortiment op voorraad maar online kunt u ze allemaal bestellen en afhalen in de winkel.

Ambachtelijk ijs van verse grondstoffen

Wilt u een originele traktatie op het werk of thuis? Laat Froyo & Limburgia uw IJswensen verzorgen. Voor iedereen een bolletje naar smaak in een bekertje. IJskoud bezorgd, meteen genieten. Op Thuisbezorgd.nl bestelt u de smaken en wij bezorgen het daarna bij u op de zaak of thuis. U hoeft er tijdens het komende WK dus echt niet meer uit tijdens de rust.

ONLINE BESTELLEN BINNENKORT MOGELIJK

Ambachtelijke chocolade en bonbons

Iedereen houdt van chocolade. Verblijd, verras en verwen uw relatie met ambachtelijke bonbons. We voorzien uw doosje gratis van wikkel met uw logo. Wanneer gewenst kunt u tegen een kleine meerprijs een tekstkaartje toevoegen om uw relaties te bedanken of een fantastisch nieuw jaar te wensen. Al leverbaar vanaf 1 doosje en vanaf 25 stuks korting.